Prodajni program

ERHARD je jedan od najvažnijih proizvođača ventila za vodu na svijetu sa iskustvom preko 145 godina. Ta je priča započela 1871. godine kada je Johannes Erhard osnovao malu radionu u Heidenheim-u, Njemačka, za proizvodnju slavina od mjedi. Danas ERHARD proizvodi najširi asortiman ventila za proizvodnju i opskrbu pitkom vodom, odvodnju, hidroenergetiku, navodnjavanje, industriju od promjera DN50 do DN3900, nazivnog tlaka od PN10 do PN160.

Više od 60 godina, firma STRATE u Sarstedt-u pokraj Hannovera, Njemačka, razvija i proizvodi crpne stanice za kanalizaciju u tzv. „suhoj“ izvedbi sa integriranim samočistećim separacijskim komorama. Strate je 1958. izumio i proizveo prvu takovu crpnu stanicu, i od tada svojim razvojem i brojnim patentima zauzima visoko mjesto u tehnologiji transporta otpadnih voda. Ujedno ova tehnologija donosi najviše higijenske i ekološke standarde, o čemu govori i podatak o preko 30.000 do sada instaliranih crpnih stanica.
BAYARD u Meyzieu, Francuska, je poznati stručnjak za sustave za zaštitu od požara (hidranti svih namjena), proizvodnju membranskih regulacijskih ventila za regulaciju i zaštitu vodoopskrbnih sustava, pilotom upravljanih regulatora tlaka i protoka. Asortiman obuhvaća proizvode namijenjene od proizvodnje vode, vodoopskrbe, protupožarne zaštite do odvodnje.
BELGICAST se nalazi u Munguia-i, Španjolska, a svoju priču je započeo 1957. godine kao proizvođač ventila za pomorsku industriju. 1980-ih BELGICAST je počeo širiti svoju paletu proizvoda, fokusirajući se na proizvode za vodoopskrbu. Tako je BELGICAST stekao svjetsku reputaciju u razvoju zasuna sa mekim brtvljenjem u rasponu od DN20 do DN1600.

UNIJOINT, se nalazi u Beringe-u, Nizozemska, i nudi sveobuhvatan asortiman adaptera, produžetaka, cijevnih spojnica, prirubničkih adaptera i montažno demontažnih komada svih međunarodnih standarda u svim dimenzijama, uključujući najveće. UNIJOINT također nudi dizajniranje i proizvodnju specifičnih rješenja prema zahtjevima kupaca.