O nama

Ugovorni partner grupacije TALIS

Tvrtka AQUALINE je osnovana u okviru Razvojnog centra i tehnološkog parka u Križevcima kao „start up project“ odlukom trgovačkog suda u Varaždinu od 21.11.2017.

Na temelju gotovo dva desetljeća iskustva naših zaposlenika u poslovima razvoja infrastrukture u vodoopskrbi i odvodnji, hidroenergetici i industriji, uvijek u suradnji sa najboljim svjetskim proizvođačima, u novoj organizaciji.

Cilj nam je razviti specijaliziranu firmu, orijentiranu na pronalaženje tehnički i ekonomski najboljih rješenja za naše korisnike. Specijaliziranost, fleksibilnost, uvođenje novih tehnologija, uska suradnja na projektima od ideje do realizacije, naš su primarni zadatak.

AQUALINE je „produžena ruka“ nekih od najrenomiranijih brandova iz Europe i šire, okupljenih u grupaciji TALIS. Na temelju njihovog 140 godišnjeg iskustva i brojnih referenci kao i naših iskustava na tržištu Hrvatske i Slovenije, s pravom možemo reći da nudimo visokokvalitetna rješenja uz najvišu kvalitetu proizvoda i ekološke standarde koji još uvijek s ponosom nose oznaku „Made in Europe“.

Naziv

„AQUALINE“ društvo sa ograničenom odgovornošću za
savjetovanje, trgovinu i usluge

Adresa

Razvojni centar i tehnološki park
Franje Tuđmana 20
Križevci

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak
8:00 - 16:00

Imate pitanja?